Beste leden,

Vanaf het ogenblik dat wij de officiële mededeling hebben gekregen dat we NewFit tijdelijk moesten sluiten, hebben vele leden ons op diverse manieren een hart onder de riem gestoken. Wij willen jullie hiervoor hartelijk danken!

De voornaamste waarden die NewFit hoog in het vaandel draagt, zijn trouw, vertrouwen en respect. Wij zijn blij en trots om vast te stellen dat onze leden die waarden al zo’n 10 jaar lang delen binnen de NewFit gemeenschap. Tijdens deze moeilijke tijden zijn deze waarden nóg meer van belang.

Van zodra we toelating krijgen, m.a.w. van zodra de maatregelen omtrent de verspreiding van het coronavirus opgeheven worden, zal NewFit uiteraard opnieuw zijn deuren openen. Veel leden hebben ons vragen gesteld over hun abonnement en over de manier waarop ze NewFit zouden kunnen ondersteunen.

Met dit alles in onze gedachten hebben we gezocht naar hoe we deze moeilijke periode het best kunnen doorkomen samen met jullie, onze leden. Wij willen jullie daarom graag enkele voorstellen doen ter compensatie voor deze voorlopige sluitingstijd.

Door voor één van deze voorstellen te kiezen, steunen jullie het voortbestaan van NewFit en het behoud van de werknemers en kunnen wij jullie verzekeren dat we dezelfde service gaan kunnen blijven aanbieden van zodra we weer openen.

  1. Ik wil NewFit, zijn werknemers en freelancers graag maximaal steunen en vraag geen compensatie.
  2. Ik wil graag een financiële compensatie voor de verloren weken ten gevolge van de sanitaire crisis en dit verspreid over de 6 maanden die volgen op de heropening van NewFit. Bijvoorbeeld: indien het maandelijks bedrag van je abonnement 63€ bedraagt en NewFit 2 maanden gesloten blijft, zal je maandelijks bedrag verminderd worden en gedurende 6 maanden slechts 42€/maand bedragen.
  3. Ik wil graag een waardebon ontvangen overeenkomstig met het aantal dagen dat NewFit gesloten was ten gevolge van de huidige sanitaire crisis.
  4. Ik wil graag een waardebon ontvangen overeenkomstig met het aantal dagen dat NewFit gesloten was ten gevolge van de huidige sanitaire crisis maar ik wil deze graag deze cadeau doen aan een persoon die nog geen lid is bij NewFit. Indien je hiervoor kiest, verdubbelen wij de waarde van deze waardebon! Bijvoorbeeld: indien NewFit gedurende 30 dagen noodgedwongen gesloten blijft, krijg je een waardebon voor 60 dagen gratis toegang die je aan iemand cadeau kunt doen.

Gelieve je keuze kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar zaventem@newfit.be en hierin duidelijk je voornaam, naam en keuze te vermelden.

Wij hopen vanuit de grond van ons hard dat alles goed gaat met jullie en met jullie naasten en dat iedereen gezond mag blijven. Zorg goed voor jezelf en vergeet niet om in beweging te blijven, dit is belangrijk voor zowel jullie lichaam als jullie geest!

Wij danken jullie nogmaals voor jullie steun en vertrouwen en wij kijken ernaar uit om jullie gezond en wel opnieuw te verwelkomen bij NewFit!

Het NewFit-team

Dankzij de vele mogelijkheden die NewFit aanbiedt zal u steeds dé manier vinden die perfect bij u past om aan uw conditie te werken.

Geavanceerde techniek en een gestructureerde opvolging worden hier samengebracht in een prachtige omgeving die fitness en ontspanning combineert.

Bij uw eerste bezoek aan NewFit stellen onze sportcoachen samen met u een kennismakingsprogramma op dat overeenstemt met uw doelstellingen en behoeftes. Ze laten u ook kennismaken met de verschillende machines van Technogym die in een ruimte van meer dan 1000m² tot uw beschikking staan. U wordt op regelmatige basis opgevolgd waardoor u zeker bent van uw vooruitgang en waardoor er variatie wordt gebracht in uw trainingsprogramma.

Onze sportcoachen zijn eveneens de hele dag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u bij te staan.

Meestal is het gebrek aan motivatie het grootste struikelblok om de gewenste resultaten te bereiken. Het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste dosis motivatie te vinden én te onderhouden. Daarom biedt NewFit u deze service aan! Wat uw doelstelling ook is – of u wilt vermageren, aan uw conditie wil werken of gewoon fit wil blijven – uw Personal Trainer zal een persoonlijk programma opstellen dat perfect past bij wat u zoekt. Hij zal u dit programma bij elke sessie laten volgen en zal uw motivatiebron zijn…

Menu