Gratis Dagpas bij New Fit

Tijdelijk gesloten

Beste leden,
Het is met grote droefheid dat we de sluiting van uw Newfit-centra tot 19 november moeten bevestigen en dit voor Genappe & Ottignies.
Zaventem zal zijn deuren sluiten op 31/10.
Helaas blijft het virus zich verspreiden…
Wij danken u ook voor uw steun, zo sterk en zo onmisbaar sinds het begin !
Het is dankzij U en voor U dat Newfit zal terugkomen, nog sterker in een paar weken !
Samen zijn we sterker…
Samen gaan we verder !
Moedig vrienden aan, zorg voor jezelf en tot ziens !

Groepslessen

Alleen trainen vind je maar niets? Bij Newfit train je in groepsverband onder begeleiding van een instructeur op de meest opzwepende muziek. Het grote voordeel van groepsfitness is dat wij een enorm aanbod hebben van uiteenlopende lessen, voor elk wat wils!

Krachttraining

Kracht- of powertraining doet beroep op oefeningen aan een relatief hoge belasting met als hoofddoel de kracht en/of het volume van de spieren te doen toenemen. Sedert geruime tijd maakt krachttraining deel uit van de trainingsprogramma’s van de competitiesporters, maar ook de recreatieve sporter werkt graag aan een sportief lichaam.

Vermageren

Als je gewicht wilt verliezen,  is een dieet vaak niet voldoende. Minstens even belangrijk is lichaamsbeweging. Alleen door een goede combinatie van de twee zal je gewicht verliezen.
Lichaamsbeweging is een belangrijke factor als je wilt afvallen. Pas de activiteit die je wilt doen aan aan je fitheidsniveau.

Verstevigen

Wil je graag je lichaam, benen, armen, billen of buik verstevigen? Bij Newfit zorgen wij er voor dat je een trainingsprogramma op maat krijgt. Met onze persoonlijke training weet je exact wat te doen om je stevige lichaam van weleer te krijgen.

Revalidatie

Fitness is de meest gecontroleerde sport ter wereld en gebaseerd op wetenschap. 100% veilig en 100% resultaat. Wat doet een sporter die geblesseerd is en wat raadt de dokter je aan indien je gezondheidsproblemen hebt? Juist, fitness!

Welness

Na inspanning volgt ontspanning. Bij Newfit kan je wegduiken uit de drukte en de stress van het dagelijkse leven.  Wie tot rust wil komen na een goede work-out is bij ons aan het juiste adres.

NewFit het beste fitness

en gezondheidscentrum in de regio.

Met de juiste opvolging en ondersteuning

zorgen wij er voor de gewenste resultaten.


Maak kennis met NewFit via onze 4 opstartafspraken

met coach voor een optimaal resultaat!

Cela fait 4 mois que je me suis inscris au Newfit Genappe. Depuis, je ne dois plus prendre de médicaments pour ma tension et mes paramètres se sont tous normalisés à ma prise de sang…
Je peux dire que ma vie à changé.
Pierre 58 ans - New Fit Genappe
Club sympa, des gens sympas. C’est vraiment un super club !
M. Charue - New Fit Spy
Leuke propere club met goede begeleiding. Overvloed aan lessen met goede lesgevers.
V. Casteele - New Fit Zaventem
Menu