Klik voor GRATIS toegang

En kom een dagje één van onze clubs uittesten!

Dankzij de vele mogelijkheden die NewFit aanbiedt zal u steeds dé manier vinden die perfect bij u past om aan uw conditie te werken.

Geavanceerde techniek en een gestructureerde opvolging worden hier samengebracht in een prachtige omgeving die fitness en ontspanning combineert.

Bij uw eerste bezoek aan NewFit stellen onze sportcoachen samen met u een kennismakingsprogramma op dat overeenstemt met uw doelstellingen en behoeftes. Ze laten u ook kennismaken met de verschillende machines die in een ruimte van meer dan 1000m² tot uw beschikking staan. U wordt op regelmatige basis opgevolgd waardoor u zeker bent van uw vooruitgang en waardoor er variatie wordt gebracht in uw trainingsprogramma.

Onze sportcoachen zijn eveneens de hele dag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u bij te staan.

Meestal is het gebrek aan motivatie het grootste struikelblok om de gewenste resultaten te bereiken. Het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste dosis motivatie te vinden én te onderhouden. Daarom biedt NewFit u deze service aan! Wat uw doelstelling ook is – of u wilt vermageren, aan uw conditie wil werken of gewoon fit wil blijven – uw Personal Trainer zal een persoonlijk programma opstellen dat perfect past bij wat u zoekt. Hij zal u dit programma bij elke sessie laten volgen en zal uw motivatiebron zijn…

Menu